Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 20, 2018

Редовно го изхвърляме, а с него ставни и мускулни болки минават за минути !

януари19/ 2018

Ставни болки и мускулни болки преминават бързо с това чудо!

Винаги досега сме го изхвърляли. Без да знаем каква удивителна сила за премахването на мускулни и ставни болки има то.

Да, доста време сме изпуснали да се лекуваме с него, но никога не е късно.

Сега вече знаем и изпитахме лично уникалните свойства на най-обикновената… лимонена кора.

Правилно сте прочели – не месестата вътрешна част на лимона, а кората му. Истинско чудо!

Никога вече не изхвърляйте кора от лимон, защото тя ще ви помогне да се чувствате отново свежи и жизнени. Всяка болка смазва човека, а ставните и мускулни болки понякога са просто непоносими.

Стига се дотам, че не само ти е зле, но и се чувстваш неработоспособен. А лошото е, че това състояние често продължава не само с дни, но седмици и дори месеци.

Е, край на мъките от гадните болки, защото кора от лимон оправя нещата и то за нула време. Има два начина, по които може да я използвате.

Първият е като настържете кората на лимона, но без бялата й част. И я нанесете внимателно върху проблемното място. Втривате я лекичко в кожата си, а после увивате мястото с бинт или обикновена лепепка – зависи къде се намира то. Оставете да действа поне два часа и тогава махнете компреса.

А другият вариант за премахване на ставни или мускулни болки с лимонена кора е като сложите кората от два лимона в буркан, а отгоре наливате зехтин. Така, че да покрие корите от лимоните. Тази смес престоява две седмици и после е готова за употреба.

Прави се като се потопява марля в буркана със сместа от зехтин и лимонена кора, а после се налага върху тялото и проблемния участък. За още по-добър ефект, преди да направите компреса, втривайте леко мазничката смес в кожата си.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...