Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, септември 18, 2018

Той намери това новородено и реши да си го вземе вкъщи, но когато порасна- а, леле майко в какво се превърна! (Снимки)

ноември12/ 2017

В един обичаен ден от своето ежедневие, мъж от Флорида, вървейки по пътя си, забелязва малко създание на тротоара. Той намира новородено бебе с дължина 3 см.

Човекът бил доста изненадан и решил, че не може да го остави да умре на асфалта. Вдига малкото новородено и го завежда у дома.

След като споделя снимките в социалните мрежи, доста хора му казват, че това новородено е обречено на смърт, че няма смисъл да се грижи за него, че всичко ще е напразно.

Те упрекваха мъжа, казваха му да не си играе на зоолог, тъй като нищо не знае за животните. Въпреки това, младият мъж на име Джеф, решава, че ще се погрижи за новороденото.

Имал е достатъчно вяра, търпение и е положил доста грижи, за да спаси новороденото животинче, което в последствие се оказало катеричка. Сега онова беззащитно животинче се е превърнало в много луда катерица, която е добър приятел на Джеф, и двамата се радват на съжителството си заедно.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...